- ویدیوها
- دانلود طرح های پرینتر سه بعدی (رایگان)
- قبل از خرید حتماً ببینید
- دانلود نرم افزارهای پرینتر سه بعدی
- آموزش سیمپلیفای Simplify3D
- پرینتر سه بعدی 3dRD برنده برنامه میدون
- چگونه برند اول پرینتر سه بعدی ایران شدیم
- درباره ما
- گواهینامه ها
- ارتباط با ما
- مقالات پرینتر سه بعدی
- درخواست نمایندگی
- درخواست جی کد
تفاوت پرینترهای سه بعدی 3dRD
تفاوت های اصلی پرینترهای سه بعدی FDM تولید شرکت 3dRD
انواع مختلفی از پرینترهای سه بعدی در شرکت 3dRD تولید میشود. این پرینترها از ماده اولیه فیلامنت استفاده میکنند. در این مقاله میخواهیم درباره تفاوتهای این دستگاهها صحبت کنیم. تمام مطالبی که در این مقاله آمده است در ویدئو بالا نیز شرح داده شده است. پس کافی است ویدئو را تماشا کنید و یا مقاله را مطالعه نمایید. با ما همراه باشید.
پرینترهای سه بعدی شرکت 3dRD شامل سه تیپ و شش مدل مختلف میباشند.
- تیپ خانگی: شامل دو مدل خانگی و خانگی پلاس.
- تیپ نیمه صنعتی: شامل دو مدل نیمه صنعتی و نیمه صنعتی پلاس.
- تیپ صنعتی: شامل دو مدل صنعتی و صنعتی پلاس.
تفاوت تیپهای مختلف پرینترهای سه بعدی FDM
پرینترهای سه بعدی FDM چند تفاوت مهم دارند. در ادامه آنها را با هم مقایسه میکنیم تا در صورتیکه قصد خرید این دستگاهها را دارید، براحتی بتوانید مدل مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
تفاوت از نظر ابعاد تولید
بزرگترین تفاوت پرینترهای سه بعدی FDM در ابعادی است که میتوانند تولید انجام دهند.
دستگاههای خانگی میتوانند ابعاد 20 در 20 با ارتفاع 20 سانتیمتر تولید کنند.
دستگاههای نیمه صنعتی قادر به تولید در ابعاد 30 در 30 و ارتفاع 25 سانتی متر هستند.
پرینتر های نیمه صنعتی پلاس قادر به تولید در ابعاد 40 در 40 و ارتفاع 30 سانتیمتر هستند.
دستگاههای صنعتی و صنعتی پلاس تولید در ابعاد 60 در 60 و ارتفاع 80 سانتیمتر را میتوانند انجام دهند.
تفاوت از نظر فنی و ساخت
تفاوت دیگر پرینترهای سه بعدی در نوع ساخت آنهاست. از نظر فنی و ساخت قطعه باکیفیت این شش تیپ به دو تیپ تقسیم میشوند:
- دستگاههای بدون اتاقک شامل مدلهای خانگی، خانگی پلاس و نیمه صنعتی.
- دستگاههای اتاقکدار شامل مدلهای نیمه صنعتی پلاس، صنعتی و صنعتی پلاس.
برای ساخت یک قطعه اقتصادی که جنبه فروش و تجاری سازی داشته باشد صرفا باید از دستگاههایی که دارای اتاقک پرینت هستند استفاده نمایید. چون در این دستگاهها تلرانس دمایی تاثیری روی قطعه ندارد. همچنین امکان تولید با تیراژ بالا وجود دارد، سرعت بالاتری به همراه دارند و یک سری آپشنهای دیگر.
تفاوت در سیستم حرکتی
پس گفتیم تفاوت اصلی در ابعاد تولید است. تفاوت دوم در اتاقک پرینت است. و اما تفاوت سوم در سیستم حرکتی و آپشنهاست. مثلا دستگاه مدل صنعتی پلاس سیستم حرکتی یکپارچه ریل و واگن دارد و در سرعتهای بالا نه لرزشی دارد و نه خطایی.
همچنین در مدل نیمه صنعتی پلاس، سیستم حرکتی فقط در یک راستا دارای تسمه میباشد و در راستای دیگر تسمه ندارد. سیستم حرکتی بدون شفت و بلبرینگ میباشد. این باعث میشود که سیستم حرکتی بسیار پویا باشد.
تفاوت در رابط کاربری و آپشنها
این دستگاهها در رابط کاربری و آپشنها نیز یک سری تفاوتهایی دارند. مثلا مدل خانگی و مدل خانگی پلاس از نظر ظاهر و آپشن هیچ فرقی ندارند. فقط مدل خانگی میز گرم ندارد و مدل خانگی پلاس میز گرم دارد.
و اما میز گرم چیست؟
برای ساخت قطعات نرم از جنس ABS مثل قطعاتی که منعطف هستند به یک آپشن نیاز داریم به نام میز گرم. میز گرم میزی است که حرارت دارد. وقتی فیلامنت یا مواد اولیه ذوب میشود باید روی میز گرم بریزد که آن میز گرم با توجه به توضیحات و کاتالوگ مواد اولیه، بعنوان مثال 70 یا 80 درجه گرم باشد.
مدل خانگی میز گرم ندارد، خانگی پلاس میز گرم دارد.
مدل نیمه صنعتی میز گرم ندارد. نیمه صنعتی پلاس میز گرم دارد.
مدلهای صنعتی و صنعتی پلاس هر دو میز گرم دارند.
یعنی از سه مدل اول دستگاهها، فقط خانگی پلاس میز گرم دارد. سه مدل دوم همگی میز گرم دارند.
تفاوت از نظر گارانتی و خدمات پس از فروش
تفاوت دیگری که دستگاهها دارند در گارانتی و خدمات پس از فروش آنهاست. همه دستگاهها یک سال گارانتی تعویض و ده سال خدمات پس از فروش دارند. مدل صنعتیپلاس دو سال گارانتی تعویض و پانزده سال خدمات پس از فروش دارد.
نحوه خرید دستگاههای پرینتر سه بعدی
همه دستگاهها در سالن شوروم محل کارخانه کرج موجود میباشند. قبل از خرید میتوانید تشریف بیاورید و دستگاهها را ببینید. صحت و سقم صحبتهای ما را ملاحظه نمایید و در نهایت تصمیم به خرید بگیرید.
اگر مایل باشید بدون هیچ هزینه اضافه در محل کارخانه دستگاه را تحویل میگیرید و آموزش رایگان دریافت میکنید و در نهایت دستگاه را با خودتان میبرید.
این امکان نیز وجود دارد که ما دستگاه شما را با ماشینهای اختصاصی شرکت برایتان ارسال کنیم. همراه با دستگاه، کارشناس نیز اعزام میشود. در هر کجای ایران که باشید برای شما، نصب، راه اندازی و آموزش در منزل انجام میشود.
شما درب منزل دستگاه را سالم تحویل میگیرید و خسارتهای ناشی از حمل و نقل (اگر اتفاقی بیفتد) به عهده شرکت خواهد بود.
با انتخاب این روش، مبلغی به مبلغ دستگاه اضافه میشود که با توجه به فاصله شما از کارخانه کرج تعیین میگردد.
جمعبندی
در انتها باید بگوییم اینکه شما چه نوع دستگاهی را انتخاب کنید، خیلی زیاد به این که چه قطعاتی میخواهید تولید کنید بستگی دارد.
یعنی اگر میخواهید صرفا در منزل از دستگاه استفاده کنید و قطعاتی را برای آزمون و خطا تولید کنید تا تجربه شخصی کسب کنید دستگاههای خانگی، خانگیپلاس و نیمهصنعتی مناسب هستند.
اما اگر قصد دارید قطعه را برای کسب درآمد تولید و تجاریسازی کنید و قطعه کیفیت فوقالعاده بالایی داشته باشد و دستگاه، آپشنهای بسیار خوبی در اختیار شما قرار دهد، باید سراغ سه مدل دوم دستگاهها بروید. یعنی نیمهصنعتیپلاس، صنعتی و صنعتیپلاس.
از توجه شما متشکریم.
در این ویدیو نکاتی بسیار مهم بررسی شده که برای خرید بهتر پرینتر سه بعدی ضروری میباشد. با ما همراه باشید… به اشتراک بگذارید:
آموزش نرم افزار پرونترفیس Pronterface برنامه اجرا کننده جی کد مخصوص پرینترهای سه بعدی نرم افزار pronterface نرم افزاری است که صرفا فقط برای اجرای جی کد های آماده…
آموزش کار با نرم افزار سیمپلیفای Simplify3D >> مقاله مربوط به شناخت و یادگیری سیمپلیفای Simplify3D به اشتراک بگذارید:
بررسی تفاوت های اصلی پرینترهای سه بعدی صنعتی و صنعتی پلاس 3dRD در این ویدئو می خواهیم تفاوت مدل صنعتی و صنعتی پلاس ساخت 3dRD را توضیح دهیم. بزرگترین تفاوتشان…
مقایسه پرینترهای سه بعدی نیمه صنعتی با نیمه صنعتی پلاس ساخت 3dRD در ویدئو بالا تفاوت پرینتر سه بعدی نیمه صنعتی و نیمه صنعتی پلاس را شرح دادهایم. در صورتیکه…