9T Labs و تامین قطعات چاپی هوافضا Aero2

Dufour Aerospace، که در زوریخ، سوئیس واقع شده است، در حال توسعه جهشی جدید در هواپیماهای برخاست و فرود عمودی الکتریکی (eVTOL) است. آن‌ها آزمایشگاه 9T را به عنوان تامین‌کننده‌ای حیاتی برای اتصالات کامپوزیت ساختاری مهم از جمله براکت‌ها و لولاها برای طرح شیب بدون خدمه انتخاب کرده‌اند. نام هواپیما بال Aero2 است.

تصمیم بر استفاده از قطعاتی که با استفاده از تکنیک‌های پس از پردازش پیشرفته و با استفاده از تجهیزات پرینتر سه بعدی پیشرفته آزمایشگاه 9T تولید می‌شوند، که به عنوان فناوری ترکیبی افزودنی سری قرمز شناخته می‌شود، گامی بزرگ در جهت کاهش وزن هواپیمای eVTOL Dufour Aerospace است.

Simon Bendrey، رئیس طراحی در Dufour Aerospace، بر اهمیت اجزای کوچکتر هواپیما در کاهش وزن تأکید می‌کند و می‌گوید: “ما با آزمایشگاه 9T شریکی پیدا کرده‌ایم که به طور دقیق در این بخش حیاتی با ساختار کامپوزیتی سبک به ما کمک می‌کند، بدون نیاز به مصالحه در زمینه دوام و مقاومت.”

تولید هواپیما با پرینتر سه بعدی
تولید هواپیما با پرینتر سه بعدی

در جهت توسعه هواپیماهای کارآمد و سازگار با محیط زیست برای مصارف مختلف از جمله حمل و نقل بیماران و مسافران، لجستیک و ایمنی عمومی، گام هایی برداشته می‌شود. طرح اولیه آنها با نام Aero2، به خصوص برای حمل و نقل بارهای حیاتی طراحی شده است و قادر است باری به وزن تا 40 کیلوگرم را در فواصلی از متوسط تا بلند حمل کند. همچنین، شرکت در حال کار بر روی هواپیمای Aero3 با هشت صندلی و فضای کابین کافی است.

جووانی کاولینا، یکی از بنیانگذاران و مدیر ارشد اجرایی آزمایشگاه 9T، با همکاری و همبستگی با شرکت Dufour Aerospace، ارتباط بین جایگزینی قطعات فلزی ساختاری با کامپوزیت‌های گرم و مقاوم با کارایی بالا را برای کاهش وزن Aero2 به عنوان هدف اصلی خود برجسته می‌کند.

منبع: compositesworld.com

شرکت صنعت سامه با نام تجاری 3dRD بزرگترین و تخصصی ترین تولیدکننده پرینترهای سه بعدی در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست